Nyströms Gastronomi & Catering har valt några av våra inramade bilder till sin restaurang i Malmö.

GE DIN ARBETSPLATS ETT LYFT

Låt era väggar bli till en fotoutställning

Har ni tröttnat på gråa väggar?

I så fall har vi kanske lösningen. I mer än 100 år har HD:s och Sydsvenskans fotografer skildrat Malmö, Helsingborg och resten av världen med sina kameror. Nu har ni möjlighet att pryda era väggar med några av deras bästa nyhetsbilder.

Vi kallar det för Hyrfoto. Ni betalar 500 kronor per tavla och år (exklusive moms) och bestämmer själv hur många tavlor ni vill ha. Fotografierna är 50×70 cm och inramade i eleganta svarta träramar med glas och passepartout så att ni få samma höga kvalitet som på en riktig fotoutställning. Varje tavla har en bildtext som berättar vad bilden föreställer och när den är tagen.

Byt motiv en gång om året

Vi hänger upp tavlorna så att det blir rakt och snyggt, och en gång om året byter vi ut dem så att ni alltid har “nya” och spännande väggar att titta på.

Hyrfoto finns idag på ett flertal arbetsplatser runt om i Skåne: konferensanläggningar, restauranger, redovisningsbyråer och kontor. Oavsett om du gillar färg eller svartvitt, historiskt eller modernt, sport eller mode, Malmö eller Helsingborg så har vi bilderna hos oss!

Vill du också delta i kampen mot de grå väggarnas tyranni? Vill du också ge ett lyft åt ert väntrum, mötesrum, fikarum eller korridor?

Ring oss eller skicka ett mejl så pratar vi om vad vi kan göra för er.

Klicka här för att se ett urval bilder till Hyrfoto.